Τα πολυμέσα και οι επιχειρήσεις στην Αλεξανδρούπολη

Πολυμέσα (multimedia) είναι ένα από τα ταχέως εξελισσόμενα αντικείμενα της πληροφορικής του σήμερα. Διάφοροι οργανισμοί και επιχειρήσεις στην Αλεξανδρούπολη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα εφαρμόζουν τα πολυμέσα στη διαχείριση, διοίκηση και στα οικονομικά για να εξοικονομήσουν χρήματα, να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τον ποιό αποτελεσματικό τρόπο στους πελάτες τους. Είναι σημαντικό σήμερα ο επιχειρηματίας να εισάγει νέες τεχνολογίες στην επιχείρηση του, να εκσυγχρονίσει τον τρόπο διαχείρισης των εμπορευμάτων και υπηρεσιών μέσω του υπολογιστή, να διαφημίζει και να προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του μέσω των πολυμέσων βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα του απέναντι σε άλλες επιχειρήσεις. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω των multimedia (πολυμέσων) που θα κάνουν την επιχείρηση σας αναγνωστική απέναντι σε άλλες επιχειρήσεις.

Επεξεργασία φωτογραφιών και το βίντεο μοντάζ

Πολλές επιχειρήσεις στην Αλεξανδρούπολη λόγο του ανταγωνισμού, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρουν πελάτες και για να επιβιώσουν. Κάποιες έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν την σύγχρονη τεχνολογία στο μαγαζί τους μέσω ωραίων φωτογραφιών που κυκλοφορούν και στο διαδίκτυο, διαφημιστικών φυλλαδίων, βίντεο παρουσιάσεων σε μία οθόνη στην είσοδο, στο κατάστημα τους, καλοφτιαγμένες φωτογραφίες στο μενού επιλογών κυρίως σε ταβέρνες και καφετέριες. Μοντέρνες, όμορφες διαφημιστικές πινακίδες για προσέλκυση των πελατών. Αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να φαίνεται το μαγαζί τους στο internet στους επισκέπτες μοντάροντας και ανεβάζοντας βίντεο παρουσιάσεις σε YouTube και facebook. Φυσικά όλα αυτά είναι αντικείμενο που χρειάζεται γνώση, αρκετή δουλειά, χρόνο και κυρίως ποιότητα.

Ψηφιοποίηση παλαιών φωτογραφιών και βίντεο

Παλιές φωτογραφίες δεκαετιών με τον χρόνο αλλοιώνονται και φθείρονται. Το ίδιο συμβαίνει με τις παλιές βίντεο κασέτες (VHS). Αυτά τα αναμνηστικά αντικείμενα για κάποιους έχουν μεγάλη αξία. Μπορούν όμως να ψηφιοποιηθούν και να παραμένουν για μία ζωή στα αρχεία των υπολογιστών αλλά και σε ψηφιακή μορφή σε οποιοδήποτε μέσω αποθήκευσης δεδομένων, για να σας θυμίζουν τις παλιές, καλές εποχές του παρελθόντος. Η ψηφιοποίηση των φωτογραφιών αλλά και βίντεο κασετών γίνεται στην Αλεξανδρούπολη και παραδίδεται σε κάποιο μέσω αποθήκευσης δεδομένων σε χέρια των πελατών ως μία ολοκληρωμένη εργασία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περί του θέματος.

Το Internet Marketing ως εργαλείο προώθησης των επιχειρήσεων της Αλεξανδρούπολης

To internet marketing είναι ένα είδος marketing που μέσω των πολυμέσων προωθεί τα προϊόντα σε τελικούς καταναλωτές. Μέσω επεξεργασμένων φωτογραφιών και βίντεο μοντάζ, με παρουσιάσεις καθώς και με διάφορα άλλα ψηφιακά αρχεία ενημερώνουμε τους καταναλωτές, φίλους της τεχνολογίας που ασχολούνται με το internet. Οι επεξεργασμένες φωτογραφίες, βίντεο και κυρίως το κείμενο συμβάλουν στην στη προώθηση ενός προϊόντος σε μηχανή αναζήτησης. Το αντικείμενο αυτό της προώθησης των ιστοσελίδων σε κάποιες συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά ονομάζετε SEO (Search Engine Optimization).

Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας σε μηχανή αναζήτησης τοποθετώντας την στις πρώτες θέσεις των κατατάξεων σε κάποιες συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι επισκέπτες στο internet είναι στοχευόμενοι πιθανοί πελάτες διότι ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο και καταλήγουν στη σελίδα σας. Είναι επίσης εύκολη η παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων των επισκέψεων μέσω internet και το σχέδιο marketing σ” αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να αναπτυχθεί πολύ καλά.

Παρακάτω σας παρουσιάζω μερικές από τοις εργασίες που αναλαμβάνουμε στο εργαστήριο μας στην Αλεξανδρούπολη

  • Βίντεο παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών
  • Βίντεο μοντάζ
  • Επεξεργασία ψηφιακών φωτογραφιών και δημιουργία διαφημιστικών φυλλαδίων
  • Ψηφιοποίηση παλαιών φωτογραφιών
  • Ψηφιοποίηση βίντεο από κασέτες VHS
  • Δημιουργία ψηφιακών εγγράφων (σε Excel, Word, Power Point, Access) οργανώνοντας με σωστό τρόπο την επιχείρηση σας
  • Σύνταξη SEO άρθρων προώθησης σε μηχανές αναζήτησης για τις ιστοσελίδες σας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στα προβλήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση και την επεξεργασία των multimedia ώστε να είναι αποτελεσματικά στη προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης σας. Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μία αποτελεσματική στρατηγική marketing για να προβάλλετε με εικόνες, βίντεο, ήχο και υπερκείμενο την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο που σήμερα είναι ένας παράλληλος κόσμος πελατών που αναπτύσσετε ραγδαίως και πάει να συνδεθεί άμεσα με τον πραγματικό κόσμο.

Υπεύθυνος διαχείρισης της ιστοσελίδας,
Γρηγοριάδης Γιάννης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ & Τεχνικός Προώθησης Ιστοσελίδων στην Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980457443