Ηλεκτρολογικές εργασίες

ηλεκτρολόγος ΑλεξανδρούποληΑναλαμβάνουμε παντός είδους ηλεκτρολογικές εργασίες στην Αλεξανδρούπολη υπεύθυνα, με ασφάλεια προς την χρήση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τον Ελληνικό κανονισμό εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ΕΛΟΤ HD-384.

Παροχή υπηρεσιών, συμβουλών και προτάσεων

Σε όλη την Αλεξανδρούπολη αλλά και στις γύρο περιοχές οι ηλεκτρολόγοι μας αποκαθιστούν τις βλάβες, επιδιορθώνουν  ζημιές ηλεκτρολογικής φύσεως, εγκαθιστούν στον χώρος σας τα ποιο σύγχρονα αλλά και οικονομικά συστήματα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων της αγοράς για περισσότερη οικονομία, ασφάλεια και λειτουργικότητα. Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός σας παρέχει τις απαραίτητες συμβουλές για τη χρήση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης,  με προτάσεις για εξοικονόμηση της ηλεκτρικής ενέργειας και ασφάλειας στον χώρο της εργασίας ενός εργασιακού χώρου η κατοικίας. Με ένα τηλεφώνημα έρχεται ο ηλεκτρολόγος στο σπίτι, τον χώρο εργασίας η την επιχείρηση σας.

Επίπεδο γνώσεων και εργασιακή εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εργασίες

Η γνώση, οι απαραίτητες σπουδές και η εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εργασίες μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε εργασίες υψηλής πρακτικής δυσκολίας, αλλά και δυσκολίας της ηλεκτρολογικής μελέτης και σχεδιασμού. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει μία σωστή ηλεκτρολογική μελέτη από πτυχιούχο ηλεκτρολόγο μηχανικό πριν κάνει την εγκατάσταση ο ηλεκτρολόγος. Είναι επίσης σημαντικό την ποιότητα εργασίας που προσφέρει ο ηλεκτρολόγος κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της εργασίας του. Οι ηλεκτρολόγοι της εταιρίας μας στην Αλεξανδρούπολη διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία και είναι άνθρωποι που δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Πως γίνεται η ηλεκτρολογική εγκατάσταση

Πριν την εγκατάσταση γίνεται μία μελέτη στον χώρο και φυσικά συζήτηση με τον ιδιοκτήτη για να κατανοηθεί το τη είδους ηλεκτρολογική εγκατάσταση ζητάει ο πελάτης. Στη συνέχεια από ηλεκτρολόγο μηχανικό γίνεται η μελέτη και εκδίδεται η προσφορά προς τον πελάτη που καλείται να αποφασίσει. Αν αποφασίσει ο πελάτης ορίζεται η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρολογικών εργασιών και ξεκινούν την εργασία τους οι ηλεκτρολόγοι. Μετά το τέλος των εργασιών γίνετε αίτηση για τροφοδοσία της εγκατάστασης στη ΔΕΗ και μέσα σε ένα ευλογώ χρονικό διάστημα τροφοδοτείται με ηλεκτρικό ρεύμα ο χώρος.

Μερικές από τις ηλεκτρολογικές εργασίες που αναλαμβάνουμε δίνονται στη παρακάτω λίστα υπηρεσιών:

  • Ολοκληρωμένες εσωτερικές και βιομηχανικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  • Εγκαταστάσεις φωτιστικών σωμάτων
  • Τοποθέτηση ρευματοδοτών και διακοπτών
  • Εγκατάσταση κουζίνας και θερμοσίφωνα
  • Εγκαταστάσεις πυρασφάλειας
  • Εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας – συναγερμών
  • Εγκαταστάσεις φωτοβολταικών (αυτόνομα και διασυνδεδεμένα)
  • Εγκατάσταση δικτύων υπολογιστών και τηλεφωνικών γραμμών

Πριν αποφασίσετε λοιπών για την ανακαίνιση του χώρου σας, καλό θα ήταν να μιλήσετε μαζί μας, για να μπορέσουμε να σας διευκολύνουμε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Επίσης επισκευάζονται ηλεκτρικές μικροσυσκευές στην Αλεξανδρούπολη στο εργαστήριο μας που διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα για μία σωστή επισκευή και επιδιόρθωση κάθε είδους βλάβης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6980457443 η στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: master3763@gmail.com.

Υπεύθυνος,
Γρηγοριάδης Γιάννης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ