Ανακυκλώστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές κερδίζοντας χρήματα!

Ανακύκλωση συσκευών

Ανακύκλωση

Πολλές φορές αγοράζουμε ακριβές ηλεκτρονικές συσκευές τις οποίες τις χρησιμοποιούμε για ένα μικρό η μεγάλο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια μας χαλάνε για διάφορους λόγους. Συνήθως από πέσιμο, από λανθασμένη χρήση, από μακροχρόνια χρήση, από σκόνη που είναι ο χειρότερος εχθρός των ηλεκτρονικών συσκευών και πολλές ακόμη περιπτώσεις.

Συνήθως αυτό που κάνει λανθασμένα ο κόσμος είναι να τις πετάει κατευθείαν στα σκουπίδια των αχρήστων. Όταν χαλάει μία συσκευή δεν χαλάνε τα πάντα μέσα της. Χαλάει ένα στοιχείο η μία μονάδα. Που μπορεί να επισκευασθει η και αν δεν επισκευάζετε μπορεί να πάει για ανακύκλωση. Εμείς δεχόμαστε ηλεκτρονικές σας συσκευές που έχουν χαλάσει η δεν χρησιμοποιούνται ποια. Αν έχετε λυπών ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι σας μην τις πετάτε.

Μπορείτε μετά από έναν έλεγχο μονάδων να κερδίσετε χρήματα αν τις φέρετε σ εμάς για ανακύκλωση. Οι συσκευές αυτές μπορεί να είναι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, laptops, τηλεοράσεις, εκτυπωτές και σαρωτές, routers, κινητά τηλέφωνα, φούρνοι μικροκυμάτων, mp3 players, CD players, διάφορα τροφοδοτικά και φορτιστές, ανεμιστήρες, στερεοφωνικά, και πολλές άλλες ακόμη συσκευές που μπορούν να αξιοποιηθούν από εσάς και εμάς ταυτόχρονα.

This entry was posted in Ηλεκτρονικά. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *