Επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών στην Αλεξανδρούπολη

Επισκευή ηλεκτρονικών Αλεξανδρούπολη

Service ηλεκτρονικών συσκευών στην Αλεξανδρούπολη

Κατασκευάζουμε, συναρμολογούμε, επισκευάζουμε και επιδιορθώνουμε ηλεκτρονικές εφαρμογές – συσκευές στην Αλεξανδρούπολη. Μπορείτε να μας κάνετε τις δικές σας προτάσεις, για οικονομικές κατασκευές αλλά και εξειδικευμένες που για κάθε περίπτωση μπορεί να είναι δυσεύρετες στην αγορά. Αναλαμβάνουμε την μελέτη της κάθε περίπτωσης καθώς επίσης προτείνουμε λύσεις για το σπίτι, την επιχείρηση, εταιρεία η το αυτοκίνητο σας. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η εξειδίκευση στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών

Επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών απαιτεί εξειδίκευση και εμπειρία στο αντικείμενο των ηλεκτρονικών καθώς επίσης τις απαραίτητες σπουδές στα ηλεκτρονικά. Η επιστήμη συνεχώς αλλάζει, εμφανίζονται καινούρια προϊόντα ηλεκτρονικής που απαιτούν ολοένα και περισσότερες γνώσεις και κατά συνέπεια και περισσότερη τεχνική υποστήριξη στους καταναλωτές. Στην επιχείρηση μας στην Αλεξανδρούπολη όχι μόνο κάνουμε επισκευή ηλεκτρόνιων και ηλεκτρολογικών συσκευών, αλλά επίσης παρέχουμε συνεχόμενη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες που δυσκολεύονται στον χειρισμό των ηλεκτρονικών συσκευών τους.

Επιδιόρθωση και αποκατάσταση βλαβών

Κατά την επισκευή των ηλεκτρονικών οι βλάβες μπορούν να επιδιορθωθούν εάν δεν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Δεν χρειάζεται η αντικατάσταση των μονάδων, όπως συνήθως γίνεται από διάφορους τεχνικούς των ηλεκτρονικών. Αρκεί να εντοπιστούν οι ζημιές και να επιδιορθωθούν. Φυσικά η αντικατάσταση μίας συγκεκριμένης μονάδας είναι προτιμότερη από την επιδιόρθωση αλλά ποιο ακριβή. Δίνουμε λοιπών την επιλογή στους πελάτες μας να επιλέξουν «την Επισκευή» η «την Αντικατάσταση».

Στη παρακάτω λίστα δίνονται κάποιες από τις εργασίες στα ηλεκτρονικά που αναλαμβάνουμε:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο:  6980457443, Αλεξανδρούπολη, ΤΚ: 68100, στη Βουλγαροκτόνου 7

Υπεύθυνος: Γρηγοριάδης Γιάννης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ