Επισκευές κινητών τηλεφώνων

Λόγο ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας και στην επισκευή κινητών τηλεφώνων που σήμερα ζητάει η αγορά. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζετε καινούριο τηλέφωνο αν το χαλασμένο μπορεί να επισκευαστεί και να λειτουργεί όπως παλιά..

Τεχνικός επισκευής κινητών τηλεφώνων στην Αλεξανδρούπολη

επισκευή κινητών τηλεφώνωνΗ επισκευή κινητών τηλεφώνων είναι απαραίτητο να γίνεται από εξειδικευμένα άτομα που έχουν εμπειρία στο αντικείμενο των ηλεκτρονικών και συγκεκριμένα στην επισκευή μικροηλεκτρονικών συστημάτων όπως είναι το κινητό τηλέφωνο. Ειδικά η επισκευή τέτοιου είδους συσκευών απαιτεί χειρουργική ακρίβεια, κατάλληλες τεχνικές συγκόλλησης που χωρίς εξειδικευμένα μηχανήματα και γνώση από τον τεχνικό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εργαστήριο στην Αλεξανδρούπολη και επισκευάζουμε την ζημιά στο κινητό τηλέφωνο και όχι απλά αντικαθιστούμε τις μονάδες.. Με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε οικονομία

Αλλαγή jack φόρτισης

Αλλαγή jack φόρτισης στο Samsung Galaxy Mini GT-i8190 με τεχνολογία θερμού αέρα.

στους πελάτες που ψάχνουν οικονομική επισκευή για το κινητό τους που έχει χαλάσει και απαιτεί επιδιόρθωση και όχι απλά την αντικατάσταση ολόκληρης της ηλεκτρονικής πλακέτας.

Αν και η αντικατάσταση συνιστάται για λόγους ασφαλείας. Αυτό γιατί τα ηλεκτρονικά είναι αρκετά ευαίσθητα και αν χαλάει μία μονάδα μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά και το υπόλοιπο σύστημα.

Όλα αυτά είναι αντικείμενο μελέτης τεχνικού κινητών τηλεφώνων που προτού ξεκινήσει την επισκευή προτείνει λύσεις και κάνει μία συζήτηση με τον πελάτη του ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

 Το service κινητών τηλεφώνων στην Αλεξανδρούπολη — οι παρεχόμενες υπηρεσίες

Μετά από μία δωρεάν διάγνωση του προβλήματος επικοινωνούμε με τον χρήστη του τηλεφώνου και του προτείνουμε την προσφορά επισκευής. Παράλληλα με την επισκευή των συμβουλεύουμε για την σωστή και ασφαλής χρήση της συσκευής.χαλασμένο κινητό τηλέφωνο Παρέχουμε συνεχόμενη τεχνική υποστήριξη σε όσους δυσκολεύονται στον χειρισμό της συσκευής. Παρέχουμε υπηρεσίες κατ’ οίκον. Με ένα απλό τηλεφώνημα ο τεχνικός έρχεται στο σπίτι σας να παραλάβει το χαλασμένο κινητό τηλέφωνο. Και εντός 2 ημερών ανάλογα με την βλάβη επιστρέφετε η συσκευή πλήρως επιδιορθωμένη η επισκευασμένη από την ζημιά. Μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω του internet. Μέσω της φόρμας επικοινωνίας, περιγράφοντας το πρόβλημα σας και αφήνοντας τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η επισκευή κινητών τηλεφώνων μπορεί να περιλαμβάνει

 • Επισκευή η αντικατάσταση της σπασμένης η ελαττωματικής οθόνης
 • Επισκευή κινητού σε περίπτωση που βραχεί με νερό
 • Σπάσιμο από την πτώση κινητού σε σκληρή επιφάνεια
 • Επιδιόρθωση από χαλασμένο λογισμικό — κολλήματα
 • Αντικατάσταση χαλασμένου ακουστικού η μικροφώνου
 • Αντικατάσταση σπασμένης κάμερας
 • Αντικατάσταση χαλασμένου δονητή
 • Επιδιόρθωση προβλημάτων που δημιουργούνται κατά την φόρτιση της συσκευής
 • Αντικατάσταση κουπιών, πληκτρολογίου, touch screen
 • Βιολογικός καθαρισμός εσωτερικού του κινητού τηλεφώνου
 • Αναβάθμιση λογισμικού η επαναφορά του κινητού στις αρχικές ρυθμίσεις (format)

Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται τα εργατικά μαζί με την αγορά ανταλλακτικού, έξοδα κατά την μετακίνηση εντός της Αλεξανδρούπολης και φυσικά την απαραίτητη πλέον τεχνική υποστήριξη από τους τεχνικούς μας.

Αν έχετε χαλασμένα κινητά τηλέφωνα στο σπίτι σας που δεν επισκευάζονται φέρτε τα σ’ εμάς για ανακύκλωση τους που θα βοηθήσει ακόμη πολλούς να ξαναδούν το κινητό τους να δουλεύει όπως παλιά. Ανάλογος με την περίπτωση μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από την χαλασμένη συσκευή σας.

Με εκτίμηση,
Γρηγοριάδης Γιάννης Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ & Τεχνικός επισκευής κινητών τηλεφώνων στην Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980457443