Επισκευή tablet στην Αλεξανδρούπολη

Τη είναι τα tablets;

Τα tablet η αλλιώς “υπολογιστής ταμπλέτα” όπως ονομάζονται στα Ελληνικά, όπως και οι υπολογιστές, χρειάζονται συντήρηση και επισκευή σε περίπτωση της βλάβης η δυσλειτουργίας τους. Τα tablets είναι φορητοί υπολογιστές μικρού μεγέθους όσο ένα κλασικό βιβλίο που μπορούν να μεταφερθούν με άνεση ακόμη και μέσα σε ένα τσαντάκι μεταφοράς. Συνήθως διαθέτουν λειτουργικό Αndroid η Windows 8 μέχρι στιγμής. Είναι αρκετά λειτουργικά και πρακτικά στη χρήση τους και τώρα ποια είναι ικανά να κάνουν πολλές από τις λειτουργίες που έχουν οι σύγχρονοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Επισκευή και επιδιόρθωση tablets στην Αλεξανδρούπολη

Πολλές φορές όμως παρουσιάζουν δυσλειτουργίες διότι χρειάζεται αναβάθμιση, επιδιόρθωση η και μία απλή τεχνική υποστήριξη όπως μία συμβουλή στον χειρισμό τους. Αναλαμβάνουμε την επισκευή των tablets στη Αλεξανδρούπολη από τεχνικούς υπολογιστών με εμπειρία στα μικροηλεκτρονικά συστήματα όπως είναι τα tablets.

Σήμερα στην Αλεξανδρούπολη σε πολλά σπίτια χρησιμοποιούνται τα tablets και σίγουρα η λύση δεν είναι να το πετάξουμε μόλις δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα η και μόλις χαλάσουν και παρουσιάσουν δυσλειτουργίες. Τα tablets μπορούν να επισκευασθούν και να λειτουργήσουν όπως παλιά χωρίς προβλήματα με απλό format και επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Μερικές από τις επισκευές που θα μπορούσαν να γίνουν από τεχνικό στο εργαστήριο μας στην Αλεξανδρούπολη είναι:

  • Format στο tablet και η επαναφορά των εργοστασιακών του ρυθμίσεων
  • Επιδιόρθωση και βελτίωση της λειτουργίας τους
  • Αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος σε κάποιο νεότερο
  • Αφαίρεση ιών και γενικά κακόβουλου λογισμικού
  • Εγκατάσταση διαφόρων προγραμμάτων, παιχνιδιών και γενικά λογισμικού
  • Αντικατάσταση σπασμένης touch screen οθόνης του tablet
  • Αντικατάσταση χαλασμένης μπαταρίας
  • Αντικατάσταση χαλασμένων RAM, HDD (σκληρού δίσκου) και άλλων εσωτερικών συσκευών (ανάλογα με το tablet)
  • Κολλήσεις χαλασμένων βυσμάτων φόρτισης, κουμπιών, κάμερας, μητρικής πλακέτας

Τεχνικός tablet στην Αλεξανδρούπολη κατ’ οίκων

Προσφέρονται υπηρεσίες κατ’ οίκων. Με ένα τηλεφώνημα εντός της Αλεξανδρούπολης ο τεχνικός έρχεται στο σπίτι σας, παίρνει το tablet σας, το επισκευάζει στο εργαστήριο, και σας το παραδίδει επισκευασμένο στα χέρια σας, με πλήρη τεχνική υποστήριξη, έτυμο για χρήση. Η βλάβη αν είναι απλή μπορεί να επισκευασθεί και στο σπίτι σας από τον τεχνικό. Σε περίπτωση προχωρημένης βλάβης η παράδοση γίνετε εντός 2 ημερών αν δεν υπάρχει σοβαρή βλάβη που θα χρειαστεί παραγγελία εξαρτημάτων, οπότε μπορεί να πάρει έως και μία βδομάδα μέχρι να φτάσουν τα εξαρτήματα που θα παραγγείλουμε και θα τα εγκαταστήσουμε στη χαλασμένη συσκευή. Λειτουργούμε όχι μόνο αντικαθιστώντας τις χαλασμένες μονάδες του tablet αλλά και τις επισκευάζομε εάν είναι δυνατή η επισκευή. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εργαστήριο στην Αλεξανδρούπολη όπου αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές και επιδιορθώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας περιγράφοντας το πρόβλημα, η και τηλεφωνικά, και εμείς θα αναλάβουμε την επισκευή του tablet σας ερχόμενοι στον χώρο σας.

Με εκτίμηση,
Τεχνικός επισκευής tablets στην Αλεξανδρούπολη,
Γρηγοριάδης Γιάννης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980457443