Δεν αναγνωρίζεται το σας USB Stick σας;

  • Τα αρχεία μπορούν κατά λάθος να διαγραφούν από ανθρώπινη παρέμβαση. Με κατάλληλό τρόπο μπορούν να ανακτηθούν με κάποια από τα προγράμματα ανάκτησης χωρίς να χαθεί κανένα.
  • Τα φλσάκια όπως και κάθε ηλεκτρονική συσκευή έχουν κ αυτά χρόνο ζωής μετά από πολλές χρήσεις (εγγραφή – διαγραφή), φθείρονται και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χάσετε τα δεδομένα σας. Ανάκτηση δεδομένων απο usbΕδώ οι πιθανότητες ανάκτησης είναι 50/50
  • Σε περίπτωση ιού μπορεί είτε να διαγραφούν τα αρχεία είτε να τα αποκρύψει απλά τα αρχεία ένας ιός και απλά να μην φαίνονται. Έτσι ένας ειδικός μπορεί να ανακτήσει τα αρχεία και να διαγράψει τον ιό.
  • Το USB Stick μπορεί να μην λειτουργεί από εσωτερική βλάβη των κυκλωμάτων του (hardware). Αυτό συμβαίνει συνήθως κατά το πέσιμο, χτυπήματα η και από ασταθές ηλεκτρικό ρεύμα του υπολογιστή. Διορθώνεται πολλές φορές με μία αρκετά λεπτή κόλληση εσωτερικά της συσκευής.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο απλός χρήστης είναι ότι δεν πρέπει να προσπαθεί να γράψει στο φλασάκι άλλα δεδομένα διότι υπάρχει η πιθανότητα να διαγραφούν τα αρχεία και να μην μπορέσουν να ανακτηθούν τα δεδομένα. Επίσης σε περίπτωση ιού δεν μεταφέρουμε το USB Stick σε άλλους υπολογιστές γιατί θα κολλήσει κ αυτός.

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση από διάφορες μνήμες USB, κάρτες μνήμης, σκληρούς δίσκους κ.α. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς χωρίς τον φόβο να χάσετε κάποιο αρχείο από διάφορους δικούς σας πειραματισμούς.